Parti Başkanları ile istişare toplantısı

Parti Başkanları ile istişare toplantısı

Çubuk'ta ki Siyasi Parti İlçe Başkanları ile Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA İstişare Toplantısı yaptı.

Çubuk Belediyesi tarafından Siyasi Parti İlçe Başkanları ile kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı. Toplantı 27.04.2007 tarihinde sabah 09:00’da başladı. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Taşkesti, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Kılıç, Genç Parti İlçe Başkanı Ömer Yavuz, DYP İlçe Başkanı Murat Minnet, DSP İlçe Başkanı Recep Ali Demirci, BBP İlçe Başkanı Dursun Varol ve Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çelik katıldılar.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;” İstişare Toplantılarının amacı; Yeni fikirlerin, yeni projelerin doğmasına zemin hazırlamak, ilçemizi hak ettiği seviyeye getirmek, ilçe halkının top yekun yönetime katılmalarını sağlamaktır. Daha da önemlisi birlik ve beraberlik sağlamamızdır. Hangi siyasi görüşten olursak olalım ilçe sorunları için birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Bundan böyle sizlerle sık sık bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını birlikte tespit edip, çözüm yollarını ariyacağız. Bu toplantıların inşallah hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.” dedi.



Başkan Tuğluca Siyasi Parti İlçe Başkanlarını dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde olan küresel ısınma hakkında ve İlçe de yürütülen hizmetler hakkında bilgilendirdi. Başkan Tuğluca’nın konuşmasından sonra Siyasi Parti İlçe Başkanları tek tek söz alarak öncelikle böyle bir toplantının düzenlenmesinden dolayı teşekkür ettiler. İlçe Başkanları “daha önce farklı görüşten partili kişilerin kaldırımda bir arada bile yürümekten çekinirken şu an burada aynı masada bir aradayız. Bundan daha güzel ne olabilir ki” dediler. Daha sonra Siyasi Parti İlçe Başkanları istek ve temennilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum