Parklarda Fitness Keyfi

Parklarda Fitness Keyfi

Çubuk'ta parklarda bulunan fitness aletleri, kadınların ve çocukların ilgisini çekiyor.

Çubuk Belediyesi tarafından Yeşil Çubuk Parkında ve Çubuk Belediyesi Şehir Stadyumunun yanında yaptırılan spor alanları, kadınların ve çocukların akınına uğruyor. Okulların tatil olması ile çocuklarında hem spor yaptığı hem de eğlendiği alanlar buluşma noktası oluyor. Bel esnetme, vücut geliştirme, bacak güçlendirme, kol esnetme, bisiklet ve step aletlerinin bulunduğu spor alanı kadınlarla dolup taşıyor.

Havanın sıcak olması nedeniyle gün batımına yakın saatlerde ve sabah erken saatlerde parktaki spor alanına gelen kadınlar, çeşitli fitness aletlerini kullanarak sağlıklı yaşam için spor yapıyor. Onlarca kadının tercih ettiği spor alanında erkekler ise azınlıkta kalıyor.

İki çocuk annesi Kadriye Şanal (42), 30 günden bu yana her akşam spor yaptığını belirterek, "Daha önce sadece yürüyüş yapıyorduk, ama yürüyüşün ardından spor yapmanın bizler için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle bayanlar fitness aletlerine çok büyük ilgi gösteriyor. Kalabalık olduğundan çoğunlukta sıra bekliyoruz" dedi.

Diğer kadınlar da bütün spor aletlerini çok rahat kullandıklarını ifade ederek, sporun yararını görmeye başladıklarını belirtti. Birçok hemcinslerinin kilo sorunu olduğunu ve bu sorunu gidermek için spor yapılması gerektiğini dile getiren kadınlar, bütün kadınları spor yapmaya çağırdılar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.