Parklarda "Asayiş Berkemal"

Parklarda "Asayiş Berkemal"

Yeşil Çubuk Parkı ve Atatürk Parkında Güvenliğin sağlanması için Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce ekip kuruldu.

Yeşil Çubuk Parkı ve Atatürk Parkında Güvenliğin sağlanması için Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ortak bir ekip kuruldu.

Belediye personelinden ve Zabıta ekiplerinden oluşturulan ortak ekip motorize ve yaya olmak üzere 24 saat boyunca Yeşil Çubuk Parkı, Atatürk Parkı ve çevresinde vardiya sisteminde çalışarak görev yapacak.



""HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ SAĞLANIRKEN YATIRIMLARDA KORUNACAK""

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada parklara milyarlarca lira yatırım yapıldığını ve bu yatırımların uzun yıllar Çubuklulara hizmet vermesi gerektiğini belirtti. Özden, ""Ne yazık ki yaptığımız incelemelerde yapılan yatırımların insanlar tarafından hor kullanılmak sureti ile devletimizin zarara uğratıldığını gördük. Bu nedenle bundan sonra oluşabilecek zararları önlemek amacıyla bu uygulamayı başlattık. Ayrıca bu günden sonra her türlü güvenlik tedbirleri alınarak parklarımızdan yararlanan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği sağlanacaktır"" şeklinde konuştu.

Görevlilerin görev alanları içinde gördükleri olumsuzluklara, yetkileri dahilinde müdahale edeceklerini ifade eden Özden, diğer durumlarda da emniyet güçlerine haber vererek, onlara da yardımcı olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum