Park Çalışmaları Hızlandı

Park Çalışmaları Hızlandı

Çubuk Beleyesi Yaklaşan Yaz Ayları Nedeniyle Park Çalışmalarına Hız Verdi

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaklaşan yaz ayları nedeniyle ilçedeki tüm parklar, caddeler ve bulvarlarda ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarına başladı. Toplam beş mahallede 42 adet koruluk yapımını sürdüren Çubuk Belediyesinin, ilçedeki yeşil alan miktarını dünya standartlarının üzerine çıkartmayı hedeflediği belirtildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geçen yıl 10 adet çocuk oyun parkı yapımını tamamlayarak parkların ve yeşil alanların yeniden düzenlenmesi için geniş bir çalışma başlatırken, bu yıl da 15 adet çocuk parkı yapımı için proje çalışmalarına başladı. Çubuk Belediye Başkanı  Lokman Özden , belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

'Havaların ısınması ile ilçedeki parklarımız daha şimdiden dolmaya başladı. Vatandaşlarımızın daha güzel ve temiz parklarda çocukları ile oynayabilmesi, eş ve dostları ile en güzel sohbetlerini yapabilmesi için çalışmalarımıza hız verdik. İlçemiz yazın gelmesiyle birlikte hem görsel hem estetik açıdan çok daha güzel olacak.'
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.