Parasızlıktan dünya şampiyonasına gidemeyecekler

Parasızlıktan dünya şampiyonasına gidemeyecekler

Çubuk Yücelhan Spor kulübü King Boks takımından Türkiye birincisi olan 5 sporcu maddi imkansızlıklardan dolayı Dünya şampiyonasına katılmaları tehlikeye girdi.

King Boks dalında katıldıkları Türkiye şampiyonasında 1. olan Mücahit Ömer Aygör, Mehmet Gül, Yavuz Henşat Ağaören, Burak Saçkesen ve Özgehan Hakkı Yücer. İspanya’da yapılacak olan King Boks Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Ancak Amatör Kulüplerin içinde bulunduğu maddi imkansızlıklardan dolayı Çubuk’lu sporcuların Şampiyonaya katılmaları zor görünüyor.

 Konu ile ilgili sorularımızı  cevaplayan Yücelhan Spor Kulübü yöneticisi Raziye Ağaören şu açıklamayı yaptı. Kulübümüz sporcularının Türkiye Şampiyonasında 1. olarak İspanya’da yapılacak olan King Boks Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazanmaları bizi ve tüm sporcularımızı ailelerini mutlu etmiştir. Ancak biz amatör spor kulüpleri olarak dar imkanlarla Çubuk’lu gençlerimize hizmet vermeye çalışıyoruz.Çıkarılan kanunla belediyeler amatör kulüplere maddi imkan sağlayabiliyorlar. Biz İlçemizdeki gençlerimizi spora özendirmek, gençlerimizi sokaklardan kurtarmak için destek bekliyoruz. Bu çocuklarımızın İspanya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılması hem gençlerimizi spora özendirecek,hem de ilçemizin adını duyuracak.

Biz bu gençlerimizi spordan uzaklaştırmamak, diğer gençlerimizi de spor yapmaya özendirmek için yetkililerin ve ilçe halkımızın desteklerini bekliyoruz dedi.

 

kAYNAK: www.habercubuk.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum