Sağlık Köşesi

Sağlık Köşesi

PANİK ATAK

Avrasya Refleksoloji Merkezinden Uzman Refleksolog Sayın Serpil BİHİR,  Refleksoloji ile Etkili Oldukları Panik Atak Rahatsızlığını anlattı.

         Hiç beklemediğiniz bir anda dahi yakalayıp sizi içine alan ve istemediğiniz noktalara kadar getiren, korku, endişe, kaygı, ölüm korkusu gibi durumları yaşatan rahatsızlıklardan biri.

        O anda bulunduğunuz ortamdan ayrılma, kötü bir şey olacak hissi, nefes alamama, kalbinizin sıkıştığını hissetme, ölüm korkusu şikâyetleri içinde kalırsınız. Aslında yapılması gereken derin bir nefes alarak nefesimizi kontrol edip en yakın otura bileceğimiz bir yere geçmek ve bir nebze olsa beyninizi, kendinizi rahatlatmak.

        Tabi bu durumu yaşayan kişilere göre bu o kadarda basit görünmeye bilir. Fakat o anda bir atak veya bir bayılma(kendinden geçme)yaşamaması için yapılması gereken en kolay yoldur.

        Panik atak durumunda refleksolojinin yeri nedir? Sorusuna cevap olarak;

       Refleksoloji yöntemi, beyin ve vücudumuzda bulunan, salgı bezleri ve organlarımızı uyaran, sinirlere ayaklarımızdaki iz düşümlerine yapılan bası teknikleridir.

       Panik atak durumu yaşayan bir kişiye, genel uyarılar yapılıp, hipofiz, hipotalamus, beyin, kalp diyafram, sindirim sistemi harekete geçilir ve kişideki korku endişe, kaygı azaltılmaya yönelik uyarılar verilir.

       Belirli seanslar eşliğinde panik atak hastası olan kişi refleksoloji uygulamasına düzenli bir şekilde devam ettiği sürece panat atak hastalığı iyileşir.

                                                                                                                                                                                               

  Refleksoloji Sağlık Merkezimiz;                                                                                                                                                                                              Yayla Sokak Yayla Apartmanı 1/2                                                                                                                                                                                   Demirtepe-Maltepe, Ankara‘da Hizmetinizdeyiz.                                                                                                                                                                                           TEL:(0312) 212 2225 –(0312) 212 0064

 

 

Bu yazı toplam 1760 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.