"Özel Radyocular Milli İrade'nin Sesi Olmaya Devam Edecektir!"

"Özel Radyocular Milli İrade'nin Sesi Olmaya Devam Edecektir!"

RADEV GENEL BAŞKANI YUSUF ERBAŞ:“ÖZEL RADYOCULAR MİLLİ İRADENİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR!”

RADEV GENEL BAŞKANI YUSUF ERBAŞ:

“ÖZEL RADYOCULAR MİLLİ İRADENİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR!”

 

Radyo Evi Derneği (RADEV) Genel Başkanı Yusuf Erbaş(By SEMPATİK), Türkiye’nin son derece kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, “Özel radyocular, milli iradenin sesi olmaya devam edecektir” dedi.

RADEV Genel Başkanı Erbaş, 15 Temmuz’un yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında milli irade ve milli birlik vurgusu yaptı.

 

“DEMOKRASİ CEPHESİNE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Bu gibi kritik süreçlerde medyanın tutumunun çok önemli olduğunun altını çizen Erbaş, “Kitle iletişim araçları ve son dönemde sosyal medya toplumsal huzur noktasında çok önemli bir görev ifa etmektedirler” dedi.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsü karşısında şanlı bir direniş sergileyen milletimizin ve milli iradenin yanında olan radyocuların, bundan sonra da demokrasi cephesine kayıtsız şartsız destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Erbaş, “Milletimizin gür sesi olan özel radyocular olarak, elbette ki milli iradenin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

“15 TEMMUZ, MEDYAMIZIN GURUR TABLOSUDUR”

Özel radyocuların 15 Temmuz gecesi ülkemizin diğer medya kuruluşlarıyla birlikte demokrasi cephesinde yer alarak önemli bir sınav verdiklerini kaydeden Erbaş, şunları dile getirdi:

“Medyamız, bu önemli sınavı pekiyi derecesiyle vererek adını demokrasi tarihimize altın harflerle yazdırmıştır. RADEV üyesi olan ya da olmayan, ancak demokrasi cephesinde saf tutan bütün özel radyocularımıza bir kez daha teşekkür ediyor, hainlere pabuç bırakmayan duruşlarının bundan sonra da devamını temenni ediyorum.”

 

“15 TEMMUZ, YAKIN TARİHİN EN TEHLİKELİ GİRİŞİMİ”

15 Temmuz gecesi, vatan savunması için kendilerine emanet edilen silahları milletimize doğrultanları, “Türkiye üzerinde hesap yapan küresel güçlerin Truva atları” olarak nitelendiren Erbaş, onlarca yıldır devletimizin en hassas kurumlarına sızan ihanet şebekesini, “Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli ekibi” olarak değerlendirdi.

 

“MİLLETİMİZLE NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR”

15 Temmuz ihanetini yapanların, aziz milletimizin evlatlarını birbirine kırdırmak, ülkemizi bölüp parçalamak, Türkiye’yi Arap Baharının çaresiz bir parçası yapmak amacı güttüklerini hatırlatan RADEV Genel Başkanı Erbaş; bu hain girişimin, demokrasi sevdalısı milletimiz tarafından Çanakkale’yi geçilmez kılan bir anlayışla püskürtüldüğünü söyledi.

Erbaş, “Milli birliğimizi dağıtmaya çalışan ve vicdanlarda derin yaralar açan ihanet girişimine prim vermeyen, aksine kurşunlara, füzelere, tanklara göğsünü siper ederek şanlı bir direnişle karşı duran aziz milletimizle ne kadar gurur duysak azdır” diye konuştu.

 

“FREKANSIMIZ, HAİNDEN DEĞİL MİLLETTEN YANA”

İhanet gecesinde milli refleksin sesi olan özel radyocuların çok önemli görevler ifa ettiğinin altını çizen Erbaş, “Özel radyocuların bu tavrı dün olduğu gibi yarınlarda da devam edecektir. Milli irademizin sarsılmaz bir şekilde her geçen gün daha da güçlenmesine desteğimiz sürecektir” dedi.

Özel radyocuların frekansının her zaman olduğu gibi 15 Temmuz 2016 gecesinde de hainlerin değil, milletimizin yanında olduğunu hatırlatan RADEV Genel Başkanı Erbaş, “Bizler yayınlarımızla devletimizin ve demokrasimizin hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.