Özden'e Hediye

Özden'e Hediye

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret etti.

Özden"in makam odasında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri, bu yıl 5"incisi düzenlenen “Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali” kapsamında derneğe verilen stant ve yapılan destekler nedeniyle, şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür etti.

Avan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Derneğimizin en zor günlerinde her zaman bizlerin yanında olup, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Lokman Özden, festival süresince de bizlere yine destek olmuştur. Derneğimize yapılan destekler nedeni ile başkanımıza üzerinde ilçemizin verdiği şehitler ile Atatürk"ün resminin bulunduğu bir saat vermek istedik” dedi.

Kendisine verilen en önemli hediyelerden birinin şehit yakınlarından gelen bu saat olduğunu dile getiren Özden ise, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve onların ailelerine ne yapsak azdır. Onları ve ailelerini hiç bir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Bundan sonra da kendilerine imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.