Özden'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Özden'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Çubuk Atletizm Sporu Dalında Dereceye Giren Sporcular, Belediye Başkanı Lokman Özden'i Ziyaret Ederek Yeni Yeri İçin Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.

Geçtiğimiz ay Aşağı Çavundur Mahallesinden başlayıp, Atatürk Parkında son bulan Kaymakamlık koşusunda, erkek ve bayan minikler ile yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporcular Başkan Özden'i ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Melik Engin Çelenk, antrenörler ve öğrenciler katıldı.

Özden ile bir süre sohbet eden öğrenciler, katılacakları yarışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretlerinden dolayı sporcular ve öğretmenlere teşekkür eden Özden, ilçede sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerini ve bu nedenle de bir çok dalda yeni kurslar açtıklarını söyledi. Özden, 'İlçemizdeki başarılı çalışmaları ve başarılı gençleri görmek bizleri son derece mutlu ediyor. İlçemiz her yönüyle kuzeyin parlayan yıldızı olamaya namzet bir ilçedir' dedi

Restore edilen yeni belediye binasını çok beğendiklerini söyleyen sporcular, Özden'e hayırlı olsun dediler. Sporcular, Ankara'da yapılacak atletizm yarışmasında da madalya ile gelecekleri sözünü verdiler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.