Özden'den Yaz Spor Okuluna Ziyaret

Özden'den Yaz Spor Okuluna Ziyaret

Çubuk'ta açılan Yaz Spor Okulunu Belediye Başkanı Lokman Özden ziyaret ederek, minik futbolcularla bir süre sohbet edip, tavsiyelerde bulundu.

Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün destekleri ile Çubuk Gençlik Spor Kulübünce açılan yaz spor okulunda minikler futbol branşında sporla buluşma imkanı buluyor. Yeni sporcular yetiştirmeyi hedefleyen  Çubuk Gençlik Spor Kulübünce açılan yaz spor okulu, öğrencilerinin okul stresini spor yaparak atmalarına da yardımcı oluyor. Yaz okulunun bu yılki döneminde 80 yetenekli çocuğa eğitim veriliyor.

Çubuk Belediyesi Şehir Stadyumu’nda alanında uzman 3 futbol hocası tarafından öğrencilere eğitim verildiğini söyleyen Çubuk Gençlik Kulübü antrenörü Adem Çankaya, ’’Biz burada gençlerimize hem spor öğretiyoruz hem de hayata hazırlıyoruz. Verdiğimiz drama eğitimlerinde öğrencilerimiz hem spor yapma imkanını buluyor, hem de yeniliklerle dolu bir dizi eğitim alıyorlar. Yaz süresince verilen eğitimlerinde öğrencilerimiz neşeli bir eğitim süreci yaşıyor’’ diyerek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Özden’e teşekkür etti.

Minik sporcuların ilgi odağı olan Başkan Özden de, Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü hatırlatarak,’’Bende sporcunun ahlaklı olanını severim. Bu çocuklar bizim çocuğumuz. Biz bu çocuklarımıza her türlü desteği vermek zorundayız’’dedi.

Miniklerin   aldıkları eğitimlerle iyi birer sporcu olarak yetişeceklerine   yürekten inandığını vurgulayan Başkan Özden,   öğrencilerin istek   ve düşüncelerini alarak tavsiyelerde de bulundu. Futbolculara hepinizin bir hedefi olmalı diyen   Başkan Özden, ’’İnsan hedefsiz, umutsuz, ümitsiz yaşayamaz.Yaşamanın en güzel yolu da, ümitle bir şeylere kilitlenmektir. Spor da bunun en güzel yollarından biri. Hocalarınızda konusunda başarılı, deneyimli kişiler ve şimdi de imkanlarını sizlerle paylaşıyorlar. O yüzden bu olanakları   iyi değerlendirmeniz gerekmektedir.  En büyük idealimiz ve arzumuz sizin gelecekte nitelik ve nicelik olarak önce iyi birer bireyler olarak yetişmeniz, ardından da iyi sporcu olarak yetişmenizdir. Biz de sizlere daha güzel ve daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra minik futbolculara baklava ikram ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi ve ardından da minik futbolcuları test etmek için penaltı çekti.  

Ziyarete Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’in yanı sıra, Belediye Meclis Üyesi Osman Refahiyeli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Çelenk, Park ve Bahçeler Müdürü Bahri Şahin, Zabıta Müdürü Orhan Ünal ve bazı veliler katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.