Özden'den Y.Beyazıt Üniversitesi Rektörü Doğan'a Tebrik

Özden'den Y.Beyazıt Üniversitesi Rektörü Doğan'a Tebrik

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Metin Doğan'ı telefon ile arayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yeni görevinde başarılar diledi.

 

Anayasanın 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Ankara’da kurulacak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Metin Doğan’ı telefon ile arayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Doğan’a yeni görevinde başarılar diledi.  Yaptıkları görüşme hakkında bilgi veren Başkan Özden, ilçelerinde rektörlük binası için kullanılmak üzere kendilerine bir bina tahsis ettiklerini de söyledi.

Çubuk halkının uzun zamandır beklentisi olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi konusunda önemli bir aşamanın daha kaydedildiğini vurgulayan Başkan Özden, ’’ İlçemizde 7’den 77’iye herkesin merakla beklediği üniversite konusunda en önemli aşamalardan biri olan rektörlük ataması, nihayet Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından bu akşam belirlendi. Atamayı öğrenir öğrenmez Prof. Dr. Metin Doğan hocamızı telefon ile arayarak kendilerine bu çok önemli görevlerinde başarılar diledim. Esenboğa Mahallemizde bulunan 3 katlı yeni belediye binamızın kendilerinin hizmetine tahsis ettiğimizi de söyledim. Ayrıca tüm alternatifleri ile üniversiteye tahsis ettiğimiz alanlarımızın da hazır olduğunu kendilerine ifade ettim’’ dedi

Başkan Özden, atamanın açıklanması ile birlikte ilçede şimdiden bir bayram havası yaşandığını sözlerine ekledi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.