Özden'den Terör Mağdurlarına Ziyaret

Özden'den Terör Mağdurlarına Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ederek şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.

Terör Mağdurları Derneğinin Atatürk Mahallesinde bulunan merkezini ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, nüfusu itibarı ile en çok şehit veren ilçe olduklarını söyledi. Vatan, millet ve bayrak sevgisinin önemine işaret eden Başkan Özden, ''Geçmişte olduğu gibi bu günlerde de ülkemiz maalesef tekrar acı günler yaşamaktadır. Vatan uğruna hayatlarını kaybeden kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ise baş sağlığı diliyorum. Büyük Türk milleti tarihi boyunca hiçbir zaman boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Milletimiz ve hükümetimiz bunun da üstesinden gelecektir. Biz büyük bir devletiz, büyük bir milletiz.
İşte bugün burada geçmişte vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle birlikteyiz. Bu vesile ile ilçemizde vatan uğruna hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize ise Allah'tan uzun ömür diliyoruz. Ailelere ise tekrardan sabır diliyorum. Bu milletin bin yıllık kardeşliğini bozmak istiyorlar ama bozamayacaklar'' deyerek, çöze bilecekleri sorunlar olduğunda ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ve derneğin çalışmalarından dolayı da dernek Başkanı Zeki Avan'a teşekkür etti.
Başkan Özden'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Zeki Avan'da bu güne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dernek binasını zor şartlarda aldıklarını ifade eden Avan, kendilerine her konuda destek olan Başkan Özden'e ve destek olan herkese teşekkür ederek, ''Dernekte bazı ihtiyaçlarımız bulunmakta. O ihtiyaçlarımızı da yerine getirdiğimiz de çok fazla sorunumuz kalmayacak'' dedi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.