Özden'den Pazarcı Esnafına Ziyaret

Özden'den Pazarcı Esnafına Ziyaret

Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçe pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Belediye Meclis Üyesi ve Esnaf Komisyonu Başkanı Ömer Aydın, Zabıta Müdürü Orhan Ünal ve Fen İşleri Müdür Vekili Adil Ezandemir ile birlikte pazar esnafını ziyaret etti.          

Atatürk Mahallesi’nde kurulan pazardaki esnafla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen Başkan Özden, esnafın kendileri için önemli olduğu mesajını verdi. Ziyarette esnafa hayırlı ve bol kazançlar da dileyen başkan Özden, pazarcı esnafının en çok şikayet ettiği konuların başında olan büyük marketlerin, market önlerine tezgah açmaları konusunda her iki esnafında mağdur edilmeden bu konunun çözümlenmesi için çalışma yapılacağını söyledi.  Yaptıkları hizmetlerde ilgili vatandaşlarla daima irtibat halinde olduklarını kaydeden Başkan Özden, esnafa zabıtanın uygulamalarından ve denetimlerinden memnuniyetlerini sordu. ’’ Biz bu görevde sizler için ve ilçe için varız. Sizlerin sorunları hepimizin sorunudur. Biz vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Esnaf Komisyonu ve Zabıta Müdürlü marketlerin dışarıya tezgah açması konusunda bir çalışma yapsın ve diğer ilçelerde, şehirlerde bu konudaki uygulamaları da tespit etsinler ve buna göre en uygunu neyse birlikte uygularız’’dedi

Pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla da konuşan Başkan Özden, vatandaşın esnaftan memnuniyetini sordu. Vatandaşlarla Belediye hizmetleri ve ilçede yürütülen alt yapı çalışmaları hakkında da sohbet eden Başkan Özden,  uzun süren çalışmalardan dolayı vatandaşların gösterdiği sabır ve hoş görüden dolayı da teşekkür etti.

Esnaf ve vatandaşlarda belediyenin başarılı hizmetlerinden ve ziyaretten dolayı Başkan Özden’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.