Özden'den Kadınlar Günü Mesajı

Özden'den Kadınlar Günü Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ’’Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri, kadınlarına verilen değerdir’’ dedi.

 Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yayınladığı mesajında 8 Mart’ın yıllardır hem yasalardaki hem de uygulamadaki eksikliklerin, kadına yapılan ayrımcılıkların takip edilmesi, dile getirilmesi ve bu konuya dikkat çekilmesi amacıyla pek çok çalışmaya vesile olmuş özel bir gün olduğunu söyledi.

 

 Kadınların sorunlarının hatırlanması, çözüm yollarının bulunması ve yapılan uygulamaların gözden geçirilmesi için 8 Mart’ın önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Özden, ’’Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri de, kadınlarına verilen değerdir. Dünyada, Ülkemizde ve özellikle ilçemizde yaşayan fedakar, cefakar ve baş tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarım’’dedi.

Kadınların, yasalar önünde dünya standartlarında erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu belirten Başkan Özden, ancak yasalarla verilen hakların yeterli olmadığını ifade etti. Kadınlara yönelik Ak Parti hükümeti tarafından sağlanan haklardan ve iyileştirmelerden de bahseden Başkan Özden, kadınların bir günlüğüne değil 365 gün hatırlanmasını ve her gün değer verilmesini temenni ettiğini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

’’Allah'ın kadına vermiş olduğu annelik çok önemli ve ulvi bir görevdir. Bu nedenle kadınlarımız her zaman kutsaldır. Toplumumuzun temeli olan aile yapımızın sağlıklı olması için kadınların yaşamlarının ruh ve beden sağlığı açısından iyileştirilmesi çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlarımızın barış ve mutluluk, fırsat eşitliği ve eşit haklar için verdikleri mücadeleyi içtenlikle desteklerim’’

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.