Özden'den Emniyet'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Özden'den Emniyet'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İstanbul’da meydan gelen patlamadan dolayı Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Teşkilatına geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve terör saldırısını kınadı.

İstanbul Taksim Meydan’ında meydana gelen terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş’i ziyaret eden Belediye Başkanı Lokman Özden, saldırıda yaralanan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Terörün her türlüsünü kınadıklarını vurgulayan Başkan Özden, saldırıda 15’i Polis ve 17’isinin de sivil olmak üzere toplam 32’i kişinin yaralandığını hatırlatarak, ’’Yapılan hain saldırı bizleri derinden üzmüştür. Vatan haini teröristler tarafından organize edilen ve canlı bomba kullanılarak düzenlenen bu saldırıda 15'i Polis memurumuz ve 17’i sivil vatandaşımız olmak üzere toplam 32 vatan evladımızın yaralandığını üzülerek öğrenmiş bunuyoruz. Milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yaparken polis memurlarımıza ve hiçbir suçu olmayan sivil vatandaşlarımıza yapılan bu hain saldırıyı yapanları ve destekçilerini şiddetle ve nefret kınıyorum. Bu hain saldırıda yaralanan polislerimize, vatandaşlarımıza, acil şifalar,  ailelerine, yakınlarına, Emniyet teşkilatımıza ve Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum’’ dedi

                Bu tip hain saldırılarla terörün vahşetini, çaresizliğini ve kanlı yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, bu ve benzer olayların teröre karşı yürütülmekte olan mücadelede birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğinden ve mücadele azmimizi artıracağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğinin altını çizdi. Bu insanlık dışı saldırının sorumlularının mutlaka yakalanarak, yaptıklarının hesabını yargı önünde vereceklerini vurgulayan Memiş, yapılan geçmiş olsun ziyaretinden dolayı da Başkan Özden’e polis teşkilatı adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.