Özden'den Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Özden'den Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Çubuk Belediyesi tarafından ilçede bulunan okullarda okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere ödül verilerek kutlama programı düzenlendi.

 

İlçede bulunan eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerden okul birincileri, ikincileri ve üçüncüleri Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, "" Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizler için çok çok önemli ve onun için hem onların motivasyonun artırmak, onları teşvik etmek, hem de bu meşaleyi yakan okulları motive etmek için ödül töreni düzenledik. Eğitime yapılan her türlü katkının maddi olarak hiçbir değeri yoktur. Çünkü bizim için sizler çok değerlisiniz. Bu başarılı öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayan okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyorum"" dedi

Eğitim konusunda hükümetin çok büyük yatırımlar yaptığını belirten Başkan Özden, Belediye olarak da kendilerinin bölgedeki tüm okulların sorunları ile ilgilendiklerini ve ilçede üniversite kurulması konusunda da çok büyük gayretlerin olduğunu sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü İdris Karakuş da, konuşmasında eğitime her türlü katkı sağlayan ve başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi konusunda Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i kutladıklarını söyledi.

Konuşmalardan sonra başarılı 93 öğrenci ve okul müdürlerine eğitime katkılarından dolayı hediyeleri verilirken, toplu fotoğraflarda çekildi. Daha sonra yerel sanatçılardan Ahmet Yılmaz ve Serhat Yalım"ın konseri ile öğrenciler zorlu geçen yarıyılın stresini attılar. 

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılan başarılı öğrencilerin ödül törenine, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Milli Eğitim Müdür İdris Kararkuş, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.