ÖZDEN,AA'NIN 93. YAŞINI KUTLADI

ÖZDEN,AA'NIN 93. YAŞINI KUTLADI

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Anadolu Ajansı'nın 93. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Özden, mesajında, AA'nın, Türk basınının en güvenilir haber kaynağı olduğunu vurgulayarak, AA'nın Türk milletinin dünyaya açılan penceresi, sesi, nefesi olduğu gibi ilçelerinin de tanıtımı noktasında çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Milli mücadelenin tüm dünyaya duyurulabilmesi amacıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansı'nın, o dönemden bu yana büyük görevler üstlendiğini hatırlatan Başkan Özden, mesajında şunlara yer verdi:

"AA sorumlu yayın anlayışını kurulduğu günden bu yana sürdürmektedir. İlçemizin Türkiye'ye açılan bir penceresi, ilçede olan bitenleri halkımıza en iyi şekilde aktaran bir ayna görevi yapmaktadır. 

AA, bölgemizde doğru haberciliğin öncülüğü yapılıyor. AA çalışanlarının bunda büyük katkısı var. İlçemizde olduğu gibi gittiğimiz her yerde AA çalışanlarının ne büyük fedakarlıklarla önemli bir habercilik yaptıklarını bizzat şahit oluyoruz. AA'nın kurumsallaşan haber anlayışını memnuniyetle izliyoruz. Çalışmalarınızı yürekten destekliyor, nice 93 yıllara ulaşmanızı diliyorum."

Muhabir: Hüseyin Yiğiner 

Yayıncı: Şükran Yücel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.