Özden, STK'lar  İle Bir Araya Geldi

Özden, STK'lar İle Bir Araya Geldi

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu

Çubuk Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında, ilçede kurulacak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında konuşuldu. Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkanvekili Ömer Aydın ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı toplantıda konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede kurulacak üniversitenin önemini anlatırken, üniversite kurulmadan önce ilçede sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları ve halkın kendisini hazırlaması gerektiğine işaret etti.

Üniversitenin ilçede yaşanan ekonomik sıkıntının ve işsizlik gibi birçok sorunu da ortadan kaldıracağını vurgulayan Başkan Özden, ilçede çok hızlı bir şekilde sosyoekonomik anlamda gelişme yaşanacağının altını çizdi. Üniversite kenti olacak ilçede Belediye olarak hazırlıkların hızla yapıldığı bilgisini verene Başkan Özden, sözlerine şöyle devam etti: "Biz belediye olarak tüm birimlerimizle kendimizi üniversiteye göre ayarladık. Üniversite gelmeden alt yapı, yol ve yayalaştırma çalışmalarımıza hız verdik. Sizlerde tüm üyelerinizi üniversiteye hazırlamanız gerekmektedir. Esnaf odalarımız bu konuda üyelerine gerekli eğitimleri verirken, yeni iş dalları konusunda da gerekli rehberlik çalışmaları yapılmalıdır. Bizde bu konuda gerekli destekleri vermeye hazırız. Sivil toplum kuruluşlarımızda bu konularda çok detaylı çalışmalar yapmaları gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, esnaf odalarımız ve halkımızla el birliği içinde şehrimizi üniversiteye hazırlayacağız" Üniversitenin ilçelerinde kurulması talimatını veren başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakan ve milletvekillerine de ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Özden, daha sonra ilçede yürütülen çalışmalar hakkında da toplantıya katılanlara bilgi verdi. Daha sonra sırayla herkesin görüş ve önerisini sunduğu toplantıya Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkanvekili Ömer Aydın, Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın, Ziraat Odası Başkanı Ünal Bal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gaffur Zengin, Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, Yeşil Çubuk Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Güneş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hulusi Karadağ, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ercan Akkan, Kızılay Başkanı Selahattin Koç, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sadık Karabal, Madeni ve Ağaç İşleri Başkanı Fikri Kılıç, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kalender, 06 Emekliler Derneği Başkanı Çelebi İbişoğlu, Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Erkan, Çubuk Ticaret Odası Başkanı Veli Demir, Yeşil Çubuk Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Metin Mutlu ve üyeleri katıldılar. Toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Çubuk Belediye Başkanı Özden, Sivil Toplum Örgütleri İle Bir Araya Geldi başlıklı ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. özetli haberi okudunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum