Özden, Rehabilitasyon Merkezlerini Ziyaret Etti

Özden, Rehabilitasyon Merkezlerini Ziyaret Etti

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, Çubuk'taki Özel Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti.

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, Çubuk'taki Özel Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti.



Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaretinde sorunları dinleyen Özden, Çubuk'ta çok sayıda engelli olduğunu ve projelerinde engelliler için ayrı bir önem taşıdığını belirtti.



Özden; yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediyesinin sunduğu Özürlüler Hizmet Merkezi'nin Çubuk'a geleceğinin müjdesini veren Lokman Özden bu anlamda Çubuk'ta Özel Rehabilitasyon Merkezleri ile birlikte özürlülerimiz için gereken ilgi ve alakanın gösterileceğini ifade etti.


Merkez görevlileride özürlülerin bazı giyecek ve kırtasiye sıkıntıları olan öğrencilerin olduğunu belirttiler. Lokman Özden'de bunun üzerine özürlülülere bot, kaban, çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.




Projeleri arasında zihinsel ve fiziksel engellilerinde olduğunun altını çizen AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, “Engellilerin eğitimi çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Acil çözüme ulaştırılması gerekiyor. Amacımız onları topluma kazandırmak, kendilerine olan güveni sağlamak ve ticarete atılmalarına önayak olmaktır. Yerel yönetimlerin asli görevlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Çağdaş belediyeciliğin yapıldığı kentlerde bu yapılmış” dedi.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum