Özden, Gece Parkları Denetledi

Özden, Gece Parkları Denetledi

Yeşil Çubuk Parkı ve Atatürk Parkında Güvenliğin sağlanması için Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ortak bir ekibin oluşturulmasından sonra gece denetime çıkan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, parkta vatandaşlarla

Parklarda huzur ve güvenliğin sağlanması için 24 saat görev yapan güvenlik ekiplerinin oluşturulmasından sonra denetim yaparak halkın istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özden, gençlerle de sohbet etti. Gençlere parkların kendilerinin hizmetinde olduğunu ve zarar verilmemesi gerektiğini söyleyen Özden,"" Yapılan parklar tüm vatandaşlarımızın hizmetindedir. Sizler bu parkları en iyi şekilde koruyacak ve kollayacaksınız ki bizlerde daha çok park, halı saha, futbol sahası ve oyun parkları yapacağız. Sizler bu alanlara zarar verirseniz yeni parkların yapılmasına en gel olduğunuz gibi devletin parasının boş yere harcanmasına neden olursunuz. Sonuçta parklara harcanan paralar sizlerin ailelerinden alınan vergilerden sağlanıyor"" şeklinde konuştu.

Güvenlik görevlileri ile de sohbet eden Özden, vatandaşların isteklerini ve taleplerini kendisine iletilmesini istedi. Ekibi ile birlikte ilçede güven ve huzurun sağlanması için makamda değil sahada olacaklarını sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum