Özden Fabrika İşçilerine Seslendi

Özden Fabrika İşçilerine Seslendi

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden fabrika işçilerine seslendi.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden seçime az bir zaman kala fabrika işçilerinide unutmadı.

Çubuk çevresinde faaliyet gösteren fabrikaları tek tek gezen Lokman Özden; fabrikalardaki işçilere seslendi.



İlk olarak Samur Halıları, Yakupoğlu Tekstil ve Özkul Karo fabrikalarını gezen Özden; fabrika işçilerine yemek aralarında toplu bir halde projelerini anlattı.

Özden şöyle konuştu " Daha önce Belediye Başkanı olarak yaptığımız başarılı çalışmalar sayesinde genel seçimde %95 oy aldık. Çubuk halkına hizmet için aday oldum. Çubuk'ta hizmet için bizlere sahip çıkın. Çubuk'a hizmet için gecemizi gündüzümüze katacağımızın buradan sözünü veriyorum. Genel merkeze gittiğimizde Genel Başkanlarımızın da olduğu bir ortamda Başbakanım bana aynen şöyle hitap etti. Lokman seni Çubuk"a hizmet için gönderiyorum bizlerin yüzünü kara çıkartma dedi.

Benim ilçe halkıma güvenim sonsuz , hizmet vereni destekleyeceklerini biliyorum, Gökçek benim ağabeyimdir, onunla iyi diyaloglarımız var. Hizmet istemeyi bilirsek, ikili ilişkileri iyi kurarsak, alınması gereken hizmetin on katını hatta yirmi katını almak hiç zor değil" dedi. Büyükşehirin yapacağı hizmetleri anlatan Lokman Özden, bu hizmetleri Çubuk Belediyesi'nin imkanları ile yapmak zor ve imkansız olduğunu ve Çubuk ilçesinin Türkiye'de 21 ilden daha büyük olduğunu belirtti.




Daha sonra işçilerin sorularına cevab veren Özden onlardan destek ve dualarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.