Özden, Çalışmalarını TRT Ankara Radyosu'nda Anlattı

Özden, Çalışmalarını TRT Ankara Radyosu'nda Anlattı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, çalışmalarını TRT Ankara Radyosu'nda anlattı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, sunuculuğunu Fulya Akbuka'nın yaptığı Şehrin Nabzı isimli programa konuk oldu. Başkan Özden, iki saat süren programda hizmetleri ve projeleri anlattı.

Çubuk'ta göreve geldiklerin günden bugüne kadar geçen süreçte, ilçenin yıllardır çözüm bekleyen problemlerine el attıklarını anlatan Özden, 'İlçemizde bu güne kadar sorun olan imar ve alt yapı sorunlarına el attık. İmarda başlattığımız revizyon çalışmaları ile çarpık kentleşmenin önünü kapatıyoruz. Üç dört metre olan yolları, standartların üzerine çıkaracak şekilde yeniden büyütüyoruz. Yaptığımız yeni imarda Çubuk Ankara arasında metro istasyonları koyduk. İlçemizin önünü açacak adımları attık' dedi.

'İlçemizin üzerinde bulunan örtüyü kaldırarak, Ankara'da ve Türkiye'de tanınan bir ilçe olmasını sağladık' diyen Özden, metropol bir ilçeye yakışmayan Çubuk-Ankara yolu yeniden yapılanarak 6 şeritli yol haline geldiğini söyledi.

İlçede yapılan sosyal, kültürel etkinlikler ve parklar ile koruluklar hakkında da bilgi veren Özden, ilçenin 2010 yılı ve 2011 yıllarında tamamen şantiyeye döneceğini ve kazılmadık yerinin kalmayacağını ifade etti.

Özden, 'İlçede yıllarca sorun olan alt yapıda, kanal, içme suyu ve yağmur suyu boru hatları tamamen değiştiriliyor. Ayrıca herkesin sabırsızlıkla beklediği doğalgazda ihalesi yapılmıştı ancak iptal edildiği için beklemede. İhale yeniden yapılacak ve doğalgazda o zaman döşenmeyen yerlerde yeniden başlayacak' dedi. Programda vatandaşların da sorularını yanıtlayan Özden, belediyenin kapılarının her zaman halka açık olduğunu vurgulayarak, belediyenin görev alanında olsun ya da olmasın, sorunların çözümü noktasında herkese yardımcı olduklarını belirtti.

Özden, 'Biz vatandaşlarımızla her türlü iletişim yollarını açık tutuyoruz. Benim hafta da bir gün veya belirli saat halk günüm yok, 7 gün 24 saat benim halk günümdür. Vatandaşımla her zaman her saat, beraber oluyorum. Hizmet yerlerinde sorunlarını ve isteklerini dinliyorum' diye konuştu.

İlçede yapılan etkinliklere de değinen Başkan Özden, 25 Temmuzda Güreş Şenliği, 1 Ağustosta Domates Şenliği, 8 Ağustosta Vişne Şenliği ve 16-19 Eylül tarihlerinde de 6. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali düzenleyeceklerini ve Ankara ile birlikte tüm dünyayı ilçelerine davet ettiklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum