Özdemir Oto Market, Oto Yedek Parça Sektörünün Lider Firması

Özdemir Oto Market, Oto Yedek Parça Sektörünün Lider Firması

Ankara’da sektörün öncü firması Özdemir Oto Market, yıllardır otomotiv yedek parça alanında sektöre yön veriyor.

Ankara’da sektörün öncü firması Özdemir Oto Market, yıllardır otomotiv yedek parça alanında sektöre yön veriyor.

Sadece Ankara’da değil Türkiye’de de otomotiv yedek parça sektörünün öncü firmalarının arasına giren Özdemir Oto Market, sektörde internet üzerinden satış yapan ilk 5 firma arasına girmeyi başardı. 

Özdemir Oto Market yönetim kurulu üyesi Yakup Ülgü, Şaşmaz ve Yeni Sanayi’nde bulunan yedek parça marketlerinin ve dağıtım depolarının yanında internet aracılığı ile Türkiye’nin her yerine adrese teslim sevkiyat yaptıklarını söyledi.

Binlerce çeşit ürünleri bayilerine ve servislere adrese teslim şeklinde hizmet ettiklerini aktaran Ülgü, Özdemir Oto Market olarak firmaların hem teknoloji kullanımında hem ürün çeşitliliği bakımından hem de müşteri memnuniyetini alanda yürüttükleri çalışmalar anlamında sektörün lideri olduğunu söyledi.

1img_7207.jpgHer marka model ürün çeşitliliği bulundurulması ve yüzde yüz müşteri memnuniyetinin sağlanmasının sektörün olmazsa olmazları olduğunu vurgulayan Yakup Ülgü:

"Otomotiv yedek parça sektöründe Ankara’da ve Türkiye’de her zaman ilkleri uygulayan bir firmayız. İlk depo stok ve otomasyon programını uygulayan firmayız. Bu sektöre uygun programların yazılmasına öncülük ettik diyebiliriz. Ayrıca müşteri memnuniyetini artırmak için sattığımız ürünlere firma garantisini uygulamasını da yapan ilk ve tek firmayız. Sattığımız ürünlerin arkasındayız ve garanti için fabrikaya gidip gelmesini beklemeden ürünleri elimizdeki ürünlerle değiştiriyoruz. Bu uygulama hem güvenirliğimizi artırırken hem de sektördeki liderliğimizi pekiştirmiştir.”   

İnternet üzerinden E- ticaret kullanarak Türkiye’nin her yerine ürün satışı yaptıklarını anımsatan Yakup Ülgü, birçok sigorta firmasının da parça tedarikçisi olduklarını söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

“Globalleşen Dünya’da çağa ayak uydurmak için mutlaka teknolojiye ve birlikteliğe ihtiyaç vardır. Özdemir Oto Market olarak biz bu noktada hem teknolojiyi hem de insan faktörünü en iyi kullanan bir firmayız. Bilgi ve tecrübe bakımından iyi bir ekibimiz var. www.ozdemiroto.com.tr adresimizden Türkiye’nin her yerine anlaşmalı kargolarımız vasıtasıyla ürün satışı ve sevkiyatı yapmaktayız. Ayrıca birçok sigortanın yedek parça tedarikçisiyiz. Türkiye’nin her yerinde kaza yapan araçların tamiri için gereken yedek parçayı Özdemir Oto Market olarak biz gönderiyoruz. Hem kaliteli hem de uygun fiyata yedek parça sağlamanın gururunu yaşıyoruz."

Renault, Fiat, Dacıa, Alfa Romeo, Lancıa markalı araçların yedek parçalarının ana bayi olan Özdemir Oto Marketi tarafından satışa sunulan ürünlerden bazıları şu şekilde sıralanmaktadır: Renault, Fiat, Dacıa, Alfa Romeo, Lancıa markaların bakım ve sarf ürünleri, yardımcı ekipmanları, LPG ürünleri, komple motor ve motor parçaları, aktarma organları, fren sistemleri ve parçaları, hidrolik ve pnömatik aksamlar, süspansiyon parçaları, emniyet aksamları, şasi aksam ve parçaları, dövme ve döküm parçaları, elektrik ekipmanları ve aydınlatma sistemleri, akü, oto camları, koltuklar, motor yağı gibi ürünler bulunuyor.

Özdemir Oto Market

Özdemir Oto Market Yeni Sanayi Şubesi Adresi, Yeni San. Tunç Cad. No:42 Altındağ / ANKARA Telefon: 0312 311 80 90  (pbx) Fax: 0312 310 20 21

Özdemir Oto Market Şaşmaz Sanayi Şubesi Adresi, Şaşmaz Oto San. Sit. 2542. Sok. No:4 ANKARA Telefon: 0312 278 30 60 (pbx) Fax: 0312 278 30 04

www.ozdemiroto.com.tr

1img_7305.jpg1img_7207.jpg1img_7196.jpg1img_7205.jpg1img_7230.jpg1img_7352.jpg1img_7337.jpg1img_7323.jpg1img_7339.jpg1img_7395.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.