Oyuncakistan Hizmete Girdi

Oyuncakistan Hizmete Girdi

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeşil Çubuk Parkına çocuklar için oyuncakistan (oyun grupları) kurularak hizmete açıldı.

 

Yeşil Çubuk Parkı içerisine kurulan Oyuncakistan yaklaşık, 1650 m2 bir alana kurulmuş. Oyuncakistan hafta içi veya hafta sonları anne ve babalar tarafından oldukça yoğun bir şekilde rağbet görüyor. Anne ve babaların Yeşil Çubuk Parkında yürüyüş yaptıkları, bisiklete bindikleri veya piknik yaptıkları zaman zarfı içerisinde çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakarak, onlarında gönüllerince eğlenmelerini sağlayan oyuncakistan açılarak hizmete girdi.

Oyuncakistan da çocuklar için geniş bir oyun alanı inşa edilmiş olup. Salıncaklar, kaydıraklar, tahterevalliler bulunuyor. Belli yaşın altındaki çocuklara özel korumalı salıncaklar da var. Bu parkın kendine has özelliklerden biri, ilçe merkezde bulunması ve yeşil alanın yoğun olduğu alanda kurulmuş olmasıdır. Parkın yanında birçok oturma grubu var. Böylece çocuğunuz oynarken onu yakından takip edebiliyorsunuz.

            Çocukları çok sevdiğini belirten  Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hoş zaman geçirmeleri aynı zamanda enercilerini güzel mekanlarda geçirmeleri için parklara önem verdiklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum