Oymiğdeli Gelin İzmir'e Gitmeden Önce, Hastanedeki Babasına Gitti

Oymiğdeli Gelin İzmir'e Gitmeden Önce, Hastanedeki Babasına Gitti

Oymiğdeli Gelin İzmir'e Gitmeden Önce, Hastanedeki Babasına Gitti

Çubuk'un Oymiğde köyü nüfusuna kayıtlı Hüsniye Tengilimoğlu İzmir'li talibi Recep Dilliler ile dünya evine girerken  iki aydan fazladır hastanede yatan babasını ve  yirmi ay önce kaybettiği annesini unutmadı.

 

Yıllar önce myasthenia gravis adı verilen  bir kas hastalığına yakalanan  Çetin Tengilimoğlu kızını,  geçen yıl İzmir'li bir aileye sünneti seniyeye uyarak verirken, çok önceden belirlenen düğün  tarihinden iki ay önce Ankara Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. Zor ve kritik günler geçiren baba, doktorlarında sabırlı ve etkili tedavi yöntemleri ile  son üç haftadır ciddi bir iyileşme gösterdi.

 

Babanın yıllardır hastane işlerini yürüten kızı,  düğün günü babasını unutmadı ve düğün öncesi gelinliği giydi ve önce Pursaklar mezarlığında metfun annesini  ziyaret etti ve arkasından da hastanedeki babasına koştu.

 

Ziyarete izin veren hastane çalışanları  pek de alışık olmadıkları bu ziyareti şaşkınlık ve hayranlıkla izlediler, gelin ve damadı tebrik ettiler.

 

 Biz de Çubuk medyası olarak, Prof. Dr Dilaver Tengilimoğlu ve yazarımız Şakir Arıkan'ın yakın akrabası olan Çetin Tengilioğluna acil şifalar, yeni çifte de hayat boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum