Otomobil İle Ambulans Çarpıştı  3 Yaralı

Otomobil İle Ambulans Çarpıştı 3 Yaralı

Çubuk'ta ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ömer Çetin’in kullandığı 06 CGS 22 plakalı otomobil ile Hüseyin Balcı idaresindeki 06 FC 9502 plakalı 112 Ambulansı Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servisi girişi önünde bulunan kavşakta çarpıştı.

Sürücüler ile araçta bulunan Sefa Aydın yaralandığı kazada, araçta sıkışan yaralılar Çubuk İtfaiyesine bağlı ekiplerinin yardımıyla çıkartıldı. Hastanede bulunan özel güvenlik ekipleri ile sağlık ekiplerinin yardımıyla yaralılar Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi kaldırılırken, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Öte yandan, yaralılardan Ömer Çetin ve Sefa Aydın’ın durumun ağır olduğu öğrenildi.

Ankara Bulvarı kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanırken, araçlar çekici yardımıyla kaldırılmasının ve Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak:https://beyazgazete.com/haber/2015/11/14/ankara-da-otomobil-ile-ambulans-carpisti-aciklamasi-3-yarali-2963979.html

Kaynak:https://www.sondakika.com/haber/haber-ambulansla-otomobil-carpisti-3-yarali-7877109/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.