Otobüsler 4 gün ücretsiz

Otobüsler 4 gün ücretsiz

Kurban Bayramı'nda 4 gün boyunca Ankara'da otobüslerin ücretsiz olacağı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı için hazırlıkları tamamladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı açıklamada, Başkentlilerin alışverişlerini rahat ve güvenli bir ortamda yapabilmeleri için daha önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da işportacıların bulvar ve caddeleri işgal etmelerine izin verilmeyeceğini söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başkentlilerin bayramlarda aileleri ile birlikte akraba ve dost ziyaretlerini kolaylaştırmak için gelenekselleştirdiği EGO otobüsleri ile kent içi ücretsiz yolcu taşınması bu Bayram'da da devam edeceğini ifade eden Gökçek, Ankaralıların 4 günlük Kurban Bayramı süresince kentiçi ulaşımda EGO otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyledi.

Gökçek, Bayramı süresince Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'na da ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceğini belirtti. Karşıyaka Mezarlığı'nı ziyaret edecek vatandaşlar 3 gün boyunca metro hattında bulunan "Hastane Durağı"ndan saat 06.00'dan itibaren 10 dakikada bir Karşıyaka Mezarlığı'na taşınacağını dile getiren Gökçek, Bayramda Ankaralıların iyi bir bayram geçirmesi nedeniyle bütün hazırlıkları tamamladıklarını sözlerine ekledi.


Başkentgaz A.Ş. doğalgaz arıza ekipleri de bayram süresince 24 saat görev başında olacak. Ayrıca Başkent Gaz A.Ş.Maltepe Doğalgaz Abone Merkezi'nden 08.00- 22.00, Sincan Abone Merkezi'nden 10.00-18.00, Eryaman KC Migros Gaz satış Bürosu'ndan 10.00-21.00, Kızılay Metro İstasyonu'nda 08.00-21.00 saatleri arasında bayram süresince ön ödemeli kartlı doğalgaz satışı yapılacak. Ayrıca Sincan, Keçiören, Ulus ve Yenişehir postaneleri de açık bulundukları bayram süresince doğalgaz satışı yapacak.
Vatandaşlar belediyeyle ilgili ihtiyaç ve şikayetleri hakkında, Mavi Masa 153, Doğalgaz Arıza 187, Su ve Kanal Arıza 185, İtfaiye 110, Alo Cenaze 188, Alo Doğum 188, Zabıta 231 79 84-229 66 91 numaralı telefonlara başvurabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum