Otobüsçülerden birlik mesajı

Otobüsçülerden birlik mesajı

Ankara Çubuk arasında 59 midi otobüsle ulaşım hizmeti veren S.S Çubuk Öz Birlik Otobüscüler ve Münibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi genel kurula gitti.

Üye otobüs sahiplerinin tek başkan adayı ile gerçekleştirdiği genel kurul sonunda aynı zamanda otobüs sahibi olan Çubuk Kargın Köyü Muhtarı Yüksel Tüfek Özdemir başkanlığa seçildi.

Büyük bir olgunlık içinde geçen genel kuruldan sonra S.S Çubuk Öz Birlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Yüksel Tüfek Özdemir yaptığı konuşmada, "zor şartlar altında ilçe halkına hizmet vermeye çalışan tüm otobüscü arkadaşlarımızın haklarını en iyi şekilde koruyabilmek için yönetime seçilen yeni arkadaşlarla birlikte özveri ile çalışacağız" dedi. Otobüs sahipleri sürücüleri ve diğer görevlilere yönelik sıkça mesleki eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapmayı planladıklarını belirten Çubuk otobüscülerinin çiçeği burnunda başkanı Yüksel Tüfek Özdemir, otobüs sürücülerinin ve biletcilerin kıyafetleri, yolcuya davranış ve hitap şekillerinin yakından takip edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum