Osmanlı Saray Mutfağının Eşsiz Tatlarında Kampanya

Osmanlı Saray Mutfağının Eşsiz Tatlarında Kampanya

Çubuk’ta açıldığı günden bugüne ilgi odağı olan Osmanlı Sofrası Çubuk’ta kendinize, sevdiklerinize ve misafirlerinize bir Osmanlı lezzeti sunmak ister misiniz? 

5 TL ve 10 TL’ye İnanılmaz Lezzet

Osmanlı Sofrası Çubuk, Osmanlı Saray Mutfağından iki ayrı lezzette kampanya başlattı. Hatay Usulü Döner ve Adana Dürümde kampanya başlatan Osmanlı Sofrası Çubuk, Hatay Usulü Döneri sadece 5 TL’ye Adana Dürümü de sadece 10 TL’ye müşterileriyle buluşturuyor.


Anadolu ve memleket mutfağı lezzetinden vazgeçmeyen Osmanlı Sofrası Çubuk, yaptığı yemeklerle hem farklı lezzetlerin hem de memleketinin lezzetlerine özlem duyanların hasretini gideriyor.

 

Çubuk’ta hizmet veren Osmanlı Sofrası, geleneksel lezzetleri olan pidelerini yaşatmak isterken Adana Dürüm ve Hatay Usulü Döner’i tatmayan kalmasın diye kampanya başlattı. Firma sahibi Mehmet Özbey, şunları söyledi:

 

“Yöresel lezzetlere olan ilgim nedeniyle bu sektörde sürekli araştırmaya ve yeni lezzetleri Çubuk’a getirmeye karar verdim. Osmanlı Saray Sofrasının lezzeti olarak bilinen ve son yıllarda unutulmaya yüz tutmuş kebap türlerini ve başta özel zırhlı kuzu dana ve kuyruktan yapılan Adana Dürüm ile özel 9 karışımlı sostan yapılan yanında patates kızartması bulunan Hatay Usulü Dönerde kampanya başlattık. Müşterilerimin ortak övgüsü, malzeme kalitesi, lezzet, hijyen ve bize olan güvenidir. Bunlardan asla ödün vermeden ve büyüme endişesi olmadan işimizi sürdürmeye, Osmanlı Sarayının lezzetini yaşatmaya kararlıyız.”
 

-Müşterilerden lezzete övgü
Osmanlı Sofrasının meşhur pide ve kebaplarının müdavimleri ise işletme için övgü dolu sözlerle bahsederek, “Çubuk ve Ankara’da o kadar çok yemek yenecek mekan var ama Osmanlı Sofrasının pide ve kebap zevki başka” diyorlar.

Osmanlı Sofrası Çubuk

Detaylar ve rezervasyon için

Adres: Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi No:4 Çubuk /Ankara

Telefon : 0 312 837 01 91 - 0554 992 40 40

hatay-tavuk-doner.jpg428.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.