Organize Hayvancılık Fiyasko

Organize Hayvancılık Fiyasko

Saadet partisi Çubuk ilçe başkanı Yusuf Mertoglu son günlerde ilçemizin ismi hoş olmayan bir şekilde anılmaya başladı bundan rahatsız oluyor ve üzülüyoruz dedi.

 Önce ahlak ve maneviyat diyen Mertoğlu ;Çubukun birçok sorunu var,başta işsizlik olmak üzere,ulaşım problemi , alt yapı sorunu var.Ulaşım sorununu çözmek için en kolay ,en ucuz sistem raylı sistemdir.

Çubukta hayvancılık en önemli sektör. Çubuk"ta Hayvancılar diken üstünde.Çubuk"ta organize hayvancılık bölgesi projesi var.organize hayvancılık projesinin tam bir fiyasko oldugunu belirtti. Organize hayvancılık Avrupa ülkelerinde terk ediliyor bunlar devam ediyor onuda beceremediler .bölgeye bir hastalık geldiginde nasıl önlenecek bu projenin yanlış oldugunu belirten mertoğlu Çubuk'ta 40 ın üstünde köy var hayvancılık yapmak isteyenlere buralardan uygun yer gösterelim ve destek verelim dedi.

Saadet partisi Ankara il başkanı Seyfullah Şahin toplatıda yapmış oldugu konuşmada şunları söyledi;Çubuk denince akla turşu,vişne ,hayvancılık ve Karagöl gelir.Çubuk"ta hayvancılık üretimine destek verilmelidir.AKP hayvan üretenlere degil domuz üretim çiftliklerine kredi veriyor,Çubukta hayvan üreticilerine de kredi verilmesi gerektini belirtti.Saadet partisi Çubuk ilçe başkanı Yusuf Mertoglunun basın mensuplarıyla yapmış oldugu toplantıya Saadet partisi Anakara il başkanıSeyfullah Şahin,il başkan yardımcılarıAbdulhamit Adak,Yılmaz Bölükbaşı,Memet Eser katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum