Organizasyonlara Program Desteği Büyükşehir'den

Organizasyonlara Program Desteği Büyükşehir'den

Ankara merkez ve ilçeleri ile komşu kentlerde düzenlenecek programlara bundan böyle Büyükşehir yardımcı olacak.

 

  Haber: Şuayip YAMAN

 

Büyükşehir Belediyesi Organizasyon Sorumlusu ve aynı zamanda ANFA Parklar Müdürü Recep Tezcan yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi Meclisi aldığı bir kararla bundan böyle Ankara merkez ve ilçeleri ile komşu kentlerde düzenlenecek programlara yardımcı olacak.

 

Bunun için organizasyon yapacak kurumlar bir hafta öncesinden taleplerini Büyükşehir Belediyesi Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığına bildirecekler. Bu daire de başvuruları değerlendirip bize bildirecek. Biz de hazırlığımızı yapacağız. Organizasyonlarda hemen her konuda yardımcı oluyoruz. Organizasyonlardan hiçbir ücret talep etmiyoruz.

 

Son üç haftada 30-35 organizasyon yaptık. Bugün de bu amaçla Yıldırım Elören Köyü’nde bulunuyoruz. Yıldırım Elören Köyü 7. Geleneksel Yayla Şenliği organizasyonunun daha güzel olması için Büyükşehir Belediyesi Olarak; Çevre düzenlemesi, ses düzeni ve otobüs tahsisinin yanında Ankara Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrasının eşliğinde Banu Konseri de yer aldı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Alayı ve Seğmen Alayı’nın gösterileri ile devam eden şenlikte yine Ankara Büyükşehir Belediyesince tüm çocuklara ücretsiz Mısır, Pamuk Şekeri ve yüzlerce top dağıtımı yaptık. portatif oyun setleri ile de tüm çocuklar gönüllerince eğlendiler.

 

Yine bugün burada çocuklara 500-600 top ve şapka dağıtacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum