"Onların insanlıkları ölmüş"

"Onların insanlıkları ölmüş"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'den yaralı olarak dönen Çubuk IHH sorumlusu A.Hamit Ateş'i ziyaret etti.

 İsrail'in IHH yardım gemisine düzenlediği operasyon sonucu,bacağından ve kafasından yaralanan Çubuk IHH sorumlusu Abdulhamit Ateşi Başbakan Erdoğan ziyaret etti.

 Başbakan Erdoğanla birüre sohbet eden  Abdülhamit Ateş , gemideki insanların vicdanlarının sesini verdiklerini belirterek, "Onların insanlıkları ölmüş" sözleri üzerine Erdoğan, "Bilmiyor muydun" dedi. Ateş, müdahale sırasında ayağının kırılmasına rağmen İsrail askerlerinin kendisine tekme attığını ve 150 metre kadar sürükleyip helikoptere bindirdiklerini ifade etti.
 

A.Hamit Ateş'i Çubuk halkıda yalnız bırakmadı.Ailesinin dışında birkaç arkadaşının görüşebildiği A.Hamit Ateş gemide yaşanılan vahşeti anlattı."Önce bacağımdan yaralandım ,ayağım kırıldı yere düştüm,kalkmaya çalışırken bir asker kafama dipçikle vurdu,sonra bir diğeri karnıma tekme attı,beni 150 metre kadar sürükleyerek helikoptere bindirdiler.Götürüldüğümüz israil hastanesinde ayağıma platin takıldı diye konuştuğu ifade edildi.

Atatürk eğitim ve araştırma Hastanesinde yatan Çubuk IHH temsilcisi A.Hamit Ateş'i ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.