Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Çubuk'ta tartıştığı eşini tabancayla öldürüp kayınpederini yaralayan kişi intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1,5 yıllık evli olan Emine Bayrakçı, işsizlik ve aldatma şüphesi nedeniyle tartıştığı eşi Adnan Bayrakçı'nın yanından ayrılarak bir süre önce babası Ali Kalaycı'nın Cumhuriyet Mahallesi Eser Caddesi'ndeki evine yerleşti.

Bayrakçı, eşini geri dönmesi yönünde ikna etmek için kayınpederinin evinin önüne gitti. Burada eşinin işten dönüşünü bekleyen Bayrakçı, kayınpederiyle birlikte gelen Emine Bayrakçı'yla konuşmak istedi.

Eşinin geri dönmeyi reddetmesi üzerine başlayan tartışmada Bayrakçı, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancasıyla önce kayınpederine ardından eşine ateş ettikten sonra kendi başına da bir el ateş ederek intihar etti.

Adnan Bayrakçı olay yerinde öldü. Başına iki kurşun isabet eden Emine Bayrakçı da kaldırıldığı Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ali Kalaycı Ankara Numune Hastanesine gönderildi.

Bayrakçı çiftinin cesetleri Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ali Kalaycı'nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada mahalle sakinleri, Adnan Bayrakçı'nın yaklaşık 7 aydır işsiz olduğunu çiftin sorunları nedeniyle bir süredir tartıştığını belirttiler. (AA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum