Önce ameliyat sonra adaylık

Önce ameliyat sonra adaylık

Saray’ın Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Coşkun, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Çubuk Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklıyor.

Yeni Yerel Yönetimler Yasası gereği beldeliği kapatılıp, Pursaklar"ın mahallesi olan Saray"ın Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Coşkun, 29 Mart"ta yapılacak yerel seçimlerde Çubuk Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklıyor.

Ses tellerindeki küçük bir operasyon geçirdikten sonra Kurban Bayramı"nı evinde istirahatte geçiren Hasan Coşkun, partisinin görev vermesi halinde başkanlığa talip olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

"Saray, göreve geldiğimde bir köy görümünümde beldeydi. Ancak yaptığımız çalışmalarla birlikte Saraykent"i ortaya çıkardık. Saray"da yaptıklarım, görev verilip, seçilmem durumunda ise Çubuk"ta yapacaklarımın teminatı olacaktır. Çubuk halkı da uygun gördüğü takdirde belediye başkanlığım döneminde doğduğum ilçe olan Çubuk"u daha modern bir görünüme kavuşturmak istiyorum. Ak Parti"den Çubuk için aday adaylığımı da bayram sonrası açıklayacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.