Ölçme Değerlendirme Bizim İşimiz

Ölçme Değerlendirme Bizim İşimiz

Merkezi Ankara’da bulunan Objektif Ölçme Değerlendirme Merkezi, Türkiye’nin her yerine Ölçme ve Değerlendirme hizmeti veriyor.

Son zamanlarda giderek önemi artan ölçme ve değerlendirme hizmetini sunan Objektif Ölçme Değerlendirme Merkezi, alt yapısı ve gelişmiş teknolojisi ile Türkiye’nin her yerine hizmet veriyor.

-Profesyonel düşünenlerin tercihiyizolcme02.jpg

Eğitim yayıncılık alanında kurumlara ve öğrencilere nitelikli bir ölçme değerlendirme, zamanında hatasız hizmet ve objektif sonuçlar vermeyi ilke edinen Objektif Ölçme Değerlendirme Merkezi hakkında bilgi veren Can Bek, şunları söyledi:

“Objektif Ölçme Değerlendirme Merkezi olarak ölçme ve değerlendirme alanında profesyonel ekibimizle birlikte kamu kurumu ve özel kuruluşların ihtiyaç duydukları sınavlar, testler, rehberlik testleri, anketler ve özel içerikli optik veri almak için tasarlanmış metinler ile ölçme değerlendirmeler yapıyoruz. Ayrıca kurumların uyguladıkları sınavların optik formları veya elde edilen verileri üzerinden istenilen türde çok yönlü değerlendirme raporları da hazırlıyoruz.”

olcme03.jpg

-Objektif sektörün lideri

Türkiye’nin sayıl kuruluşlarından bir olduklarını vurgulayan Can Bek, “Firma olarak eğitim öğretimde değişen müfredatı takip ederiz, gelişen teknolojiye ayak uydurur ve sürekli teknolojimizi yenileriz. Çalıştığımız kurumlardaki öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeylerini belirler, gelişimlerini izler, gelişimlerine yönelik geri bildirimde bulunuruz. Öğrencilerin öğrenme güçlüklerini belirler, öğretimin ve öğretim meteryallerinin etkinliğini belirleriz. Tüm Türkiye’de hizmeti bu şekilde veren tek firma özelliğine sahibiz” dedi.

olcme04.jpg

-Hizmet verdiğimiz kurumlardan bazıları

ÖSYM’nin yaptığı hizmetler gibi sınavlar düzenlediklerini aktaran Can Bek, bu konuda bir çok üniversite, bakanlıklar, okullar, firmalar ve dershanelerle çalıştıklarını kaydetti. Yüzlerce kurum ve kuruluşa tabiri caizse anahtar teslimi sınav hizmeti verdiklerini ifade eden Can Berk, “Sınav ölçme ve değerlendirme, kurum sınavları ve kapalı dönem çalışması, sınav değerlendirme, rehberlik anketleri baskı ve değerlendirmesi, optik form tasarımı ve baskısı, dizgi grafik tasarım, tercih programı, soru bankası programı, tez ve araştırma ödevleri, optik form baskısı ve değerlendirmeleri yapmaktayız. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Dış İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığı, Yargı Akademi Eğitim Kurumları, Lider Yayınları, Atılım Üniversitesi, Pınar eğitim Kurumları, ODTÜ Koleji, Kitap Seç, Açı Dershaneleri, Samsun İl Milli Eğitim, Denizli Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Gölbaşı R.A.M, Perfect English, A Kariyer, Özdebir, Işık Anaokulu, English Exam Center, Tunç Dershanesi, Akın Dil Eğtim, Özel Meltem Okulları, Samsun 19 Mayıs Lisesi, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Arıcak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Pursaklar İlçe Milli Eğitim, Samandağ İlçe Milli Eğitim ve Osmaniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi hizmet verdiğimiz kuruluşlardan bazılarıdır” diye konuştu.

olcme05.jpg

Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet vermek isteyen herkesi tanışmak için kurumlarına bekleyen Can Bek, “OBJEKTİF Ölçme Değerlendirme ve Bilgi İşlem Merkezi olarak merkezimiz Kocatepe Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi No:48/31-32-35, Kızılay, Ankara’da bulunmaktadır. Bizimle çalışmak isteyen müşterilerimiz objektifokuma06@hotmail.com mail adresi, 0312 433 33 71 telefon numarası ve 0312 433 33 21 numaralı fakstan iletişim kurabilirler” dedi.

olcme06.jpgolcme07.jpgolcme08.jpgolcme09.jpgolcme10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.