Okul Kıyafetlerinde ve Bayramlıklarda Kampanya Başladı

Okul Kıyafetlerinde ve Bayramlıklarda Kampanya Başladı

Ünallar Çarşı Yaptı Yine Yapacağını! Kurban Bayramına Özel % 50’iye Varan İndirimle 7’iden 77’iye Herkesin Yüzünü Güldürüyor

Atatürk Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan Ünallar Çarşı, kurban bayramını rengarenk ürünlerle ve sürpriz indirimlerle karşılıyor. Yetişkinlere, gençlere ve çocuklara birbirinden özel alternatifler sunan Ünallar Çarşı, aile boyu kurbanında bayram şıklığı yaşatıyor.

Ünallar Çarşı bayram telaşının yaşandığı şu günlerde kalpli ürünlerde yüzde 50’iye varan indirim fırsatıyla kurban bayramı heyecanınıza ortak oluyor.

En güzel bayramlıklara, en şık kışlıklara ve gece kıyafetlerine % 50’iye varan indirim fırsatıyla sahip olabilir, uygun fiyatlarla kurban bayramı alışverişi yapmanın keyfini Ünallar Çarşı’nın ayrıcalığı ile çıkarabilirsiniz.

Özel günler için geniş bir ürün yelpazesi sunan Ünallar Çarşı, kurban bayramı da rahatlığından ve şıklığından ödün vermek istemeyenler için sınırsız sayıda seçenek sunuyor.

Ünallar Çarşı, Kurban bayramı koleksiyonunda yüzlerce çeşit maka ve binlerce model ile sizleri bekliyor. Ünlü markaların tasarımlarının satışa sunulduğu Ünallar Çarşı, tüm ilçe halkını büyük indirimlerle Kurban Bayramı’nda giydirmeye hazır.

-Çocuklarda ve gençlerde Ünallar Çarşıda ile Kurban Bayramı coşkusu!

Ünallar Çarşı’nın Kurban Bayramına özel koleksiyonları, özel renklerden oluşurken, müşterilerinin günlünü fetih ederken cebini de yakmıyor.  Müşterilerindeki enerjiyi açığa çıkaracak genç ve çocuk koleksiyonu ise, bayrama özel seçenekleriyle oldukça göz alıcı! Serkomen, Doctor,  İncity, Yele, Lora, Pırtık gibi markalarda elbiseler ve sportif bermudalar çocukların ve gençlerin bayram için tercih edebilecekleri parçalar arasında yer alıyor.

-Ayakkabı ve Çantalarda Yok Artık Dedirtecek Fiyatlar Sizleri Bekliyor

Sayısız kıyafet alternatiflerinin yanı sıra Ünallar Çarşı, aksesuar konusunda da oldukça iddialı. Rahat kullanımlarıyla dikkat çeken çantalar, kışlık ayakkabılar ve her kıyafetin tamamlayıcısı rengarenk kemerler Ünallar Çarşıda moda severleri bekliyor. Ayrıca erkek ve bayan ayakkabı da Nevzat Onay – Ekici – Smart - Marco Branchi – punto gibi markalarla müşterilerine özel indirimler sunuyor.

Her zevke hitap eden bayram koleksiyonunu görmek için Ünallar Çarşısına uğramayı unutmayın.

-Ünallar Çarşı’da Okul Kıyafetleri Satışı Başladı

Çubuk’ta giyim sektörünün öncü kuruluşlarından olan Ünallar Çarşı, okul kıyafetlerindeki son uygulama ile ilgili olarak ‘Okulların Tespit Ettikleri Kıyafetleri’ getirerek satışlarına başladı.

Okulların açılmasına az bir süre kala okul kıyafetlerini getiren Ünallar Çarşı’da tüm okul kıyafetleri bulunuyor.

Müşteri Danışma Hattı 0312 838 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ünallar Çarşı Adres: Atatürk Mahallesi Mevlana Caddesi No: 8 Çubuk – Ankara

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.