Oğul Gökçek Çankaya'ya Aday

Oğul Gökçek Çankaya'ya Aday

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'i Çubuk Belediye Başkanlığına aday göstereceği söylentilerine Osman Gökçek son noktayı koydu.

 
Çankaya'ya göz diken Osman Gökçek, tanıtıma yabacı diplomatlardan başladı.
Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, AKP'den Çankaya Belediye Başkanı adayı olmak amacıyla tanıtım faaliyetlerine yabancı diplomatlardan başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, 2009 başındaki yerel seçimde AKP'den Çankaya Belediye Başkanı adayı olma projesi çerçevesindeki tanıtım faaliyetlerine Ankara'daki yabancı diplomatlardan başladı.

Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliği, Askeri Ataşe Tuğgeneral Halid Mahmud'un ayrılışı ve Tuğgeneral Şah'ın göreve başlaması nedeniyle önceki gece Dikmen Vadisi'ndeki Konut Kuleleri Köprü Merkezi'ndeki Türkiye Gençlik Federasyonu binasında bir yemek verdi.

Yemeğe, Ankara'da görev yapan 80'in üzerinde yabancı askeri ataşenin yanı sıra Genelkurmay Karargâhı'ndan aralarından tümgeneralllerin de bulunduğu çok sayıda subay, savunma sanayii alanında faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileri ve diplomatlar katıldı.

Yemeği diğer diplomatik yemeklerden farklı kılan nokta, organizasyona AKP'den Çankaya Belediye Başkanı adayı olmayı hedefleyen Osman Gökçek'in imzası oldu. Yemeğin sponsorluğunu, Türkiye Gençlik Federasyonu ile aynı binada faaliyet gösteren ve yine Osman Gökçek'in başkanlığını yaptığı Çankaya Gönüllüleri Derneği yaptı.

Broşür dağıtıldı

Osman Gökçek'in Ankara dışında olduğu için katılmadığının açıklandığı yemeğin bitiminde, konuklara, Çankaya Belediye Başkanı adayı olmayı hedefleyen Osman Gökçek'in reklamının yapıldığı bir broşür de dağıtıldı.

Broşürde, Osman Gökçek'in CHP'li yerel yönetimi eleştiren şu ifadeleri yer aldı:

“ Mevcut yönetimin bugüne kadarki performansını incelediğimiz takdirde, ilçemize hiçbir fayda sağlamadığını görmekteyiz. Bazı değerleri sahiplenerek, bunların arkasına saklanarak başarısızlıklarını gizlemeye çalışan idareciler çağın çok gerisinde kalmıştır. Bu gidişe dur demenin vakti gelmiştir.”

AYDIN HASAN / Milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum