ÖĞRENCİLERE SINAV KAYGISI VE MOTİVASYONU KONULU KONFERANS

ÖĞRENCİLERE SINAV KAYGISI VE MOTİVASYONU KONULU KONFERANS

Çubuk belediyesi Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik sınav kaygısı ve motivasyonu konulu konferans düzenlendi.

Sözler kitap kırtasiyenin katkılarıyla düzenlenen konferansa, eğitimci yazar Güray Küçük konuk oldu. Çubuk M. H. Ali Bostan fen lisesi ve Çubuk Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşan yazar Güray Küçük gençlerin kendilerine bir amaç ve hedef belirlemelerini,  bu amaç ve hedeflerine gittikleri yolda önlerine çıkan engeller, zorluklar karşısında yılmamaları, sabretmeleri ve azimle çalışarak hedeflerine ulaşmalarını konusunda kendi hayatından kesitler paylaşarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

Konferansın son bölümünde öğrencilerin sorularını cevaplandıran eğitimci yazar Güray Küçük’e M. H. Ali Bostan fen lisesi müdürü Selvet Gürdağ tarafından katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Konferans sonrası gençlerle ayaküstü kendisine soru soran gençlere Güray Küçük nasıl ve hangi konulara çalışmaları konusunda sohbet etti.

Konferans sonrası değerlendirmelerde bulunan sözler kitap kırtasiye işletmecisi Fatih Karakaya “İlçemizde eğitimin sağlam temeller üzerinde ilerlemesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gayret ettiklerini ve gerektiğinde bu konferansların çoğalabileceğini. kendilerini kırmayarak buralara kadar zahmet eden Güray Küçük bey'e okul idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti”

img_20180322_141742-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.