Öğrencilere Çiçek Yetiştirme Dersi

Öğrencilere Çiçek Yetiştirme Dersi

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ’’Çiçek Yetiştirmeyi Seviyorum’’adı altında program yapıldı.

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçe merkezde eğitim ve öğretim yapan okullardan temsilci olarak seçilen 426 ilköğretim öğrencilerine yönelik ""Çiçek Yetiştirmeyi Seviyorum"" adı altında program yapıldı. Programda öğrencilere Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelince çiçek tohumlama ve yetiştirilmesi konusunda uygulamalı ders verildi.

Programa katılan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, öğrencilerin ilgi odağı oldu. Öğrencilere çiçek ve bitkiler hakkında kısa bilgi veren Başkan Özden, sık sık öğrenciler tarafından alkışlandı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Özden, ""Doğayı sevmeliyiz. Parklarımızı korumalıyız ve kollamalıyız. Bu gördüğünüz parklar baba ve annelerinizin paraları ile yapılmakta. Güzel temiz bir ortamda yaşamak istiyorsak, 7 den 77"ye hepimiz el birliği ile hareket ederek parklarımız ve bitkilerimize sahip çıkmalıyız"" dedi.

Soru cevap şeklinde öğrenciler ile bir süre sohbet eden Başkan Özden, bakımlı çiçekler ile bakımsız çiçekler arasında ki farkları görsel olarak gösterdi. Daha sonra öğrencilere birer çiçek hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum