Öğrenciler, Terör Mağdurları Derneğini Ziyaret Etti

Öğrenciler, Terör Mağdurları Derneğini Ziyaret Etti

Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası" nedeniyle, Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etti.

Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi öğretmenlerinden ve öğrencilerinden oluşan grup, Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Zeki Avan'dan dernek hakkında bilgi aldılar.

Avan, dernekte fotoğrafları bulunan şehit ve gazilerin öz geçmişleri hakkında da bilgi verdi. Resimlerini gösterdiği şehit ve gazilerin neden şehit ve gazi olduklarını da anlatan Avan, öğrenciler şunları söyledi:

"Hürriyetin, bağımsızlığın ve bayrağımızı, vatanımızı sevmemizin bir bedeli vardır. Bu gördüğünüz genç yavrularımız bu uğurda canlarını, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını verdiler. Vatanımızın hainlerden kurtulmasını istiyorsanız ve onlara fırsat verilmesini istemiyorsanız, sizler çok okuyup, çok çalışıp, vatana ve millete faydalı birer evlat olmalısınız. İşte o zaman şehit yakınları olarak bizlerin acıları, üzüntüleri azalır."

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası nedeniyle derneğini ziyaret ettiklerini söyleyen Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi Öğrencileri adına konuşan Dilek Ulaş, ziyarette dernek başkanı ve üyelerinin kendileri ile yakından ilgilenmesine teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.