Öğrenciler Bulaşıcı Hastalıklara Dikkat Çekti

Öğrenciler Bulaşıcı Hastalıklara Dikkat Çekti

Çubuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri dağıttıkları broşürlerle bulaşıcı hastalıklardan korunma konusunda pazardaki vatandaşları bilgilendirdi.

Öğrencilerden Kübra Bilen, arkadaşları ile birlikte vatandaşları hastalık hakkında bilgilendirip broşür dağıttıklarını ve vatandaşlardan dağıttıkları broşürleri okumalarını, akrabaları ile komşularına anlatmalarını istediklerini söyledi.

Yaklaşık 30 öğrencinin ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlik hakkında bilgi veren okul öğretmenlerinden Sultan Arslan, ''Öğrencilerimizin önemli projelerinden olan hijyen eğitimini 30 öğrencimiz ile birlikte, halk pazarında sürdürdük. Vatandaşlarımızın bu projeye ilgisinin de yoğun olması bizleri çok sevindirdi'' dedi.

Okul olarak sosyal, kültürel ve doğal olarak da sağlık konularına büyük önem verdiklerini belirten Arslan, ''Ayrıca bize bu projede destek olarak broşürlerimizi bastıran Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e ve okul müdürümüze teşekkür ederiz'' diyerek, öğrencilerine de bu tür toplumsal olaylara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.