Öğrenciler Atölyelerine Sahip Çıktı

Öğrenciler Atölyelerine Sahip Çıktı

Çubuk'ta Matematik Fen ve Teknolojileri-teknoloji ve Tasarım Uygulamaları Atölyesi Duvarlarına Rast Gele Yazı Yazılması Üzerine, Öğrenciler Atölyelerine Sahip Çıkarak Okul Duvarlarını Boyadılar.

Hafta sonu atölye duvarlarına yazılmış olan uygunsuz duvar yazılarını boyayan öğretmen ve öğrenciler, atölyelerine sahiplendiklerini bir kez daha gösterdiler. Öğrencilerle birlikte boya fırçasını eline alan Uygulama Atölyesi Koordinatörü Tayfun Öztürk, 'Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde atölyelerinin duvarlarına yazılan uygunsuz yazıları boyayarak atölyelerine sahip çıktıklarını bir kere daha göstermişlerdir. Öğrencilerimiz bu şekilde kendi çaplarında eğitime katkı sağladı. Yapılan bu etkinlik sayesinde öğretmen ve öğrencilerimizin moral motivasyonu artmış oldu. Sahiplik bilinci yükseldikçe, eğitimde kalite de yükselir' dedi.

1982.jpg

Fırçalarla eğitim gördükleri atölyeyi boyayan öğrencilerde, bu tip hareketlerin hem çevre ve görüntü kirliliğine neden olduğunu hem de milli servete zarar verdiğini söylediler

1985.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.