ÖĞRENCİ ANNELERİ BULUŞTU

ÖĞRENCİ ANNELERİ BULUŞTU

Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından,ANNELER TANIŞIYOR PROJESİ

Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından,"ANNELER TANIŞIYOR PROJESİ" kapsamında, Okuldaki 9.Sınıf öğrenci annelerinin katilimiyla, Belediye Mehmet Akif Ersoy Salonun da bir toplanti yapıldı.

Toplantida konuşan okul müdiresi Hatice BAYRAK,

Öncelikle toplantimiza göstermiş oldugunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Amacimiz, bu proje ile, yavrularini bizlere emanet eden annelerimizle tanişip, sadece okulda değil, okul dişinda da eğitime devam etmektir. Okul,aile ve öğrenci arasindaki iletişimi ne kadar sağlikli kurarsak, çocuklarimizi geleceğe o kadar iyi hazirlariz.

Projemizdeki diger bir amacimiz da, her siniftaki ögrenci annelerimizin de birbirleriyle tanişip, ailemiz, okulumuz, çocuklarimiz için daha iyiye ve daha güzele ulaşmanin gayreti içinde olabilmektir, dedi. Bugün 9.sınıf anneleriyle buluştuklarını söyleyen Bayrak, diğer sınıf anneleriyle toplantılara devam edileceğini belirtti.

Pasta ve çay ikramının yapıdığı Programda ayrica, Okul Aile Birliği çalişmalari hakkinda bilgi verildi. Her sınıf için birer Sınıf Annesi seçildi. Sınıf Öğretmenleri tarafindan annelerle, öğrencileri hakkinda görüşmeler yapildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum