Oflu Gençlik Hareketi Derneği'nden Çubuk'ta Eğitime Destek

Oflu Gençlik Hareketi Derneği'nden Çubuk'ta Eğitime Destek

Oflu Gençlik Hareketi Derneği üyeleri, Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Mahallesi'nde bulunan Akkuzulu İlkokulunda tadilat çalışmalarına katkıda bulundu.

Oflu Gençlik Hareketi Derneği üyeleri, Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Mahallesi'nde bulunan Akkuzulu İlkokulunda tadilat çalışmalarına katkıda bulundu.

Oflu Gençlik Hareketi Derneği üyeleri, Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Mahallesi'nde bulunan Akkuzulu İlkokulunda tadilat çalışmalarına katkıda bulundu.

Ankara'da yaşayan Oflu gençlerin bir araya gelerek kurduğu Oflu Gençlik Hareketi Derneği üyeleri, ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta Akkuzulu Mahallesi'nde bulunan ilköğretim okulundaki tadilat çalışmalarını yaklaşık bir haftalık çalışmanın ardından tamamladı. 

Okulu gezen Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, eğitime katkılarından dolayı gençlere teşekkür ederek, "Okulda tadilat başlamıştı, geri kalan kısmını da gençlik hareketi tamamladı. Biz de bugün buraya geldik ve gerçekten okulumuzun pırıl pırıl olduğunu gördük. Bu harekete çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da farklı yerlerde bu hizmetlerin devamını görmek istiyoruz" dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da gördüğü manzara karşısında duygulandığını belirterek, "Gençlerimizin böyle bir örnek çalışması gerçekten takdire şayandır. Bir kere daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oflu Gençlik Hareketi Dernek Başkanı Nizam Demircioğlu, kahvehanelerde ve kulüplerde boş vakit geçirmenin yerine insanlara faydalı olmak için bir araya geldiklerini aktardı.

Yenilenen okulun, öğrenciler tarafından da çok beğenildiğini ifade eden Akkuzulu İlkokulu Müdürü Ali Ağırkaya ise emeği geçenlere teşekkür etti.

oflu-genclik-hareketi-dernegi-nden-egitime-destek-5471599_b.jpgoflu-genclik-hareketi-dernegi-nden-egitime-destek-5471601_b.jpgoflu-genclik-hareketi-dernegi-nden-egitime-destek-5471602_b.jpgoflu-genclik-hareketi-dernegi-nden-egitime-destek-5471605_b.jpgKaynak: Haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.