O Gece; Ömer Kahramandı, Türkiye Kazandı

O Gece; Ömer Kahramandı, Türkiye Kazan

Şehit Ömer Takdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve idarecileri şehit ailesini oturdukları Kahramankazan’da ziyaret etti.

O Gece; Ömer Kahraman, Türkiye Kazan 

 

Anne Ayfer TakdemirOğlumun Adı Ömer’di; Hz Ömer’in Şecaati;inden Pay Almıştı 

 

15 Temmuz sonrası ilçemizde FETÖ’den devralınarak “Milletin Okulları Millete Açıldı” çağrısıyla açılan Fen ve Sosyal Bilimler Programlı Şehit Ömer Takdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve idarecileri şehit ailesini oturdukları Kahramankazan’da ziyaret etti.  

Ankara-Çubuk/Yakuphasan Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ömer Takdemir 15 Temmuz Gecesi Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak meydanlara inmiş ve Kahramankazan’da Akıncılar üssünde şehit olmuştu.  

   Şehidimizin babası Nihat Takdemir “oğlumun en önemli özelliği net kararlar almasıydı, o gece de öyle oldu ve şehadete yürüdü” diye o geceyi anlattı. Cumhurbaşkanımızın kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Nihat Takdemir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehitlerin haklarının korunması ve adlarının yaşatılması için gereken her şeyin yapılacağını söylediğini ifade ederek, Cumhurbaşkanımızın özel önem verdiği İmam Hatip Lisesi’ne oğlunun adının verilmesinin gurur verici olduğunu, bu okullara herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade etti.  

Anne Ayfer Takdemir ise “Oğlumun adına yakışır bir karaktere sahipti. Hz. Ömer’in cesaretinden pay almıştı, korkusuzca çıktı darbecilerin karşısına” dedi. 

Ziyarete Okul Müdürü Emrullah KILIÇ, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ayhan GÖKMEN, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

13692519_10205392609772993_9362991265360630_n.jpg 

1-012.jpg2a.jpg3-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.