Noteri Neden Taşımak İstiyorlar?

Noteri Neden Taşımak İstiyorlar?

Y. Selim mahallesi PTT caddesinde Adliye Yanında uzun süredir hizmet veren Çubuk 1. Noteri’nin mevcut yerinden çarşı merkezine taşınacak olması tepkilere neden olmaya başladı.

1.   NOTER  TAŞINIYOR MU?

      Y. Selim mahallesi PTT caddesinde Adliye Yanında uzun süredir hizmet veren Çubuk 1. Noteri’nin mevcut yerinden çarşı merkezine  taşınacak olması tepkilere neden olmaya başladı.

   Hizmet verdiği mevcut adreste otopark sorununun olmaması nedeniyle  araçlarını Noter’in önüne park ederek işlerini rahatlıkla yaptıran vatandaşlar, Noterin çarşı merkezinde otopark sorunu olan bir alana taşınacak olması bir çok sorunu da beraberinde getireceğini belirttiler.

   Çarşı merkezinde şu anda büyük otopark sıkıntısı yaşanmaktadır.  Noterin çarşı merkezine taşınması halinde araçları ile işlerini yaptırmaya gelen vatandaşlar araçlarını bir ,iki kilometre ilerilere mahalle aralarına bırakarak notere yürüyerek gelmek zorunda kalacaklardır.

 Buraya taşınması için olur veren Ankara Noterler odası bunu yeniden gözden geçirmesi vatandaşların lehine olacaktır. Noterin şu anki mevcut yerinde otopark sorunu olmadığı için  vatandaşlar rahatlıkla işlerini yapmaktadırlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum