NEZAHAT ONBAŞI ANAOKULU ETKİNLİKLERİ...

NEZAHAT ONBAŞI ANAOKULU ETKİNLİKLERİ...

Nezahat Onbaşı Anaokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı etkinliklerini “Mezuniyet Töreni” ile taçlandırdı.

 Şuayip YAMAN

Nezahat Onbaşı Anaokulu Müdürü Aydın KÖSEOĞLU, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri söyle sıraladı;

“Fidanları Toprakla Buluşturduk”

Anaokulu Müdürü Aydın KÖSEOĞLU, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı “Tema Gönüllüsü” olarak meşe palamutlarını çimlendirdik.

Büyüyen fidanları Çubuk 2 Barajı yolu güzergâhı üzerinde bulunan bir alana okulumuzdan 60 öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte Kaymakamımız Sayın Uğur Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN, ilçe Şube Müdürü Ömer İPEK’in katıldığı etkinlikte onlarca fidanı toprakla buluşturduk.

TEMA Vakfı’nın göndermiş olduğu minik tema rozetlerini öğrencilerimizin yakalarına taktık artık onlar birer minik çevre gönüllüleridir dedi.

Anaokulu’ndaki fidan etkinliğinin örnek teşkil ettiğini kaydeden İlçe Kaymakamı Uğur SEZER, Her insan bir fidan dikerse ilçemiz güzel bir görünüme, temiz bir yeşil alana sahip olacaktır.

Anaokulu Müdürü Aydın KÖSEOĞLU ve öğretmenleri bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.ˮ dedi.

Fidanların büyümesiyle çevrenin daha yeşil bir görüntüye kavuşacağını anlatan SEZER, fidan dikiminde emeği geçen okul personeline ve anaokulu öğrencilerine teşekkür etti.

 “Kilden Hayaller”

Okulumuzda yürütmüş olduğumuz geleneksel projelerimizden “Kilden Hayaller” projesi kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile kilden yapmış olduğumuz eserleri yıl sonu sergimizde sunduk.

“Her Çocuk Bir Çiçek”

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz  “Her Çocuk Bir Çiçek” projemizle her bir öğrencimiz tarafından okul bahçesine bir çiçek dikilmekte ve çiçeklerin bakım ve sulaması da öğrencilerimiz tarafından yapılmaktadır.

“Mezuniyet Töreni”

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Nezahat Onbaşı Anaokulu Mezuniyet Töreni’ni yaptık. Programın içeriğinde çocuklarımızın gelişim aşamaları konu alındı. Rengârenk bir törenle öğrencilerimize diplomaları verildi.

Okulumuz 75 öğrenci ile eğlenirken öğrenecekleri hayallerindeki meslekleri yakından tanıyacakları ‘Meslekler Oyun Atölyesi’ne bir gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimiz meslekleri tanırken mesleğe özgü kıyafetleri giyerek fotoğraf çektirdiler.

adjb1347-vert1-001.jpggjgo4597-vert2-001.jpgimg_2983-vert3.jpgimg_8075-vert4.jpgioig5352-vert4.jpgioig5352-vert5.jpgktss0544-vert6.jpgnefw0560-vert7.jpgqwqw3468-vert8.jpgtuwe2402-vert9.jpgwytl0843-vert10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.