BBP Çubuk'tan İsraile Protesto

BBP Çubuk'tan İsraile Protesto

BBP Çubuk ilçe teşkilatı İsral'in Filistin'e yapmış olduğu insanlık dışı saldırıları kınamak için 127 araçlık konvoy ve 500 kişiyle Ankaraya hareket etti.

Gece saat 01:00'de 127 araç ve 500 kişilik bir grupla Çubuk'tan Ankara'ya hareket eden BBP ilçe teşkilatı, Birleşmiş Milletler binası önünde Ankara İl teşkilatınında bulunduğu aşırı derece yoğun gruba katılarak Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nunda katılıdığı bir miting düzenleyerek İsrailin yapmış olduğu bu insanlık dışı saldırıları kınadı. BBP Çubuk Belediye Başkan Adayı Durali Simsar, İlçe Başkanı Mehmet Şevki Arıcı, Çubuk İlçe teşkilatı, Alperen gençlik kalları ve kadın kollarınında bulunduğu kalabalık daha sonra Birleşmiş Milletler binası önünden ayrılarak, İsrail Büyükelçiğine gittiler. Burada yumurta ve kartopu atarak Filistin'de yapılanları lanetle kınadılar.

Filistin'de şehit olan müslüman kardeşlerimiz için Kuran'ı Kerim okunarak, Allah'tan rahmet dilediler.Gece 03:00 sıralarında BBP ilçe başkanı Mehmet Şevki Arıcı ile yaptığım telefon görüşmesinde "Uyuyan tüm kardeşlerimizi uyanmaya çağırıyorum. Bugün Filistin'li kardeşlerimizin başına gelenler yarın da bizim başımıza gelebilir. " diyerek "Hangi partili olursa olsun, bu vahşete dur demek için tum halkımızı Büyük Birliğe davet ediyorum. Katil İsrail'in bir hesabı varsa Allah'ın ve bu Büyük Birliğinde bir hesabı mutlaka vardır.Gereken en kısa zamanda yapılacaktır. Filistin'li kardeşlerimize destek amaçlı, beşyüz Alperen'i gönüllü olarak Filisti'e ve Gazze'ye göndereceğiz. Tüm ilçe halkımızı bu desteğe davet ediyorum. Herkesi Büyük Birlik Çatısı altında toplanmaya ve destek vermeye bekliyorum." dedi.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı miting ve protesto olaysız bir şekilde sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.