Çubuk'tan bir milletvekili

Çubuk'tan bir milletvekili

Çubuk Platformu’nun düzenlediği “Beyin Fırtınası” toplantısında alınan karar "Çubuk'tan bir Milletvekili" idi.

Çubuk Platformunun her oturumunda ayrı bir konu ele alınanarak düzenlenen Beyin Fırtınası Toplantıları bu hafta "Genel Seçimlerde Çubuk'tan bir Milletvekili" konusunu ele aldı. Toplantıda iktidar ve muhalefetin yaptıkları ve yapamadıkları dile getirildi. İlçemizin milletvekili seçimlerinde izlemesi gereken stratejiler tartışılıp değerlendirildi. Alınan kararların Çubuk Platformu Yönetim Kurulunca, siyasi partilerimizin ilçe teşkilatları ile genel merkezlerine duyurulması konusunda karar verildi.

İlçemizin sorunlarını ilk elden takip edecek, Çubuk'tan bir Milletvekillerine ihtiyaclarının olduğunu belirten konuşmacılar. Parti kimliğinin önemli olmadığı yeter ki Ankara II. Seçim Bölgesinde bulunan üçyüz bin seçmeni ile büyük potansiyel olan Çubukluların, Çubuk'tan birini siyasi partilerin liste başlarında görmek istediklerini belirttiler.

Çubuk Platformu’nun çabaları ile başlatılan bu kampanyaya Çubuk’un yetiştirdiği bürokratların, iş adamlarının, siyasilerin ve en önemlisi halkımızın destek olmasını beklediklerini dile getirdiler.

"Çubuklular ve Çubuk'ta yaşayanlar olarak el ele verip kendi milletvekillerimizi seçtirmeliyiz ve seçmeliyiz."

Çubuk Haber Ekibi olarak Çubuk Platformu’nun başlattığı “Kendi Milletvekillerimizi Seçelim” kampanyasını destekliyor ve başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum