Mustafa Özden:Aday Adayıyım

Mustafa Özden:Aday Adayıyım

Memur-Sen Çubuk İlçe Başkanı Dr. Mustafa Özden 29 Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Sevgili Hemşerilerim;


Siyaset bir sanattır. Bu sanatı icra edebilmek için yeterli birikime ve donanıma sahip olmak gereklidir.
Siyaset ya değerler ve idealler, ya da menfaatler üzerinde döner.
Siyaset ilke ve değerle üzerine kurulursa uzlaşı ve hizmet üretir. Çıkarlar üzerine kurulursa çatışma ve ayrışma üretir.
Bu nedenle siyaset bir erdemliler hareketi olmak durumundadır. Siyaset konjonktüre göre değil, ilkelere göre yapılmak zorundadır.

Değerli Dostlar;
İlçemizin hak ettiği vizyona sahip olamadığını görüyorum. Tarihi bir geçmişe sahip olan ilçemizin önemli sorunları vardır.
İlçemizin hem tarihi misyonunun, hem sahip olduğu doğal güzelliklerinin hem de kültürel potansiyelinin öne çıkarılması ancak temiz siyaset, iyi temsil ve profesyonel bir bakış açısıyla sağlanabilir.
Bunun için belediye başkanlığı tarihi bir fırsat ve aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluk, tarihi misyona sahip çıkan, geçmişten aldığı güçle bu günün dünyasının verilerini birleştirebilen ufuklu insanlar taşıyabilir.

 
Çubuk halkının iradesini onun istediği yönde kullanarak bu iradeyi yönetim anlayışına taşıyan şeffaf bir yönetime ihtiyaç vardır.
Emanetin ehil ellerde olması Çubuk için bir fırsat olacaktır.

Değerli Hemşerilerim;
Siyasette kavga yerine sevgiyi, kısır döngü yerine misyonu, yıkma yerine yapmayı, aldatma yerine hizmeti esas alan bir yönetim anlayışını yerleştirerek ilçemizi bir cazibe şehri yapmak için belediye başkanlığına talibim.
Çubuk"umuzun her yönden yeni açılımlar kazanıp şahlanabilmesi için hayata geçireceğimiz projelerimizi çok yakın bir zamanda sizinle paylaşacağımı ifade eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Dr. MUSTAFA ÖZDEN
AK PARTİ
ÇUBUK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum